Kosten psycholoog Becker

Kosten voor kinderen tot 18 jaar

De praktijk heeft een overeenkomst met de gemeentes in Zuid-Limburg. Dat betekent dat zorg voor kinderen onder de 18 jaar betaald wordt. Woont je kind in de gemeente Meerssen, Maastricht, Valkenburg aan de Geul, Eysden-Margraten, Gulpen -Wittem, Vaals, Sittard-Geleen, Stein, Beek, Beekdaelen, Simpelveld of Kerkrade dan wordt de zorg betaald.

Kosten vanaf 18 jaar

Tarieven en ziektekostenverzekeraars

Psychologische hulp wordt betaald door de ziektekostenverzekeraar. (Verwijzing van de huisarts of andere medicus is nodig).
In onderstaand overzicht zie je de verzekeraars met wie ik een contract heb. Dat betekent dat als je bij een van hen verzekerd bent je de zorg vergoed krijgt ( eigen risico moet je altijd wel betalen!). Het is raadzaam even te bellen met de verzekeraar. Dan weet je 100% zeker hoe het zit.

De contracten van 2021 zijn door de Psychologenpraktijk Becker ondertekend.
De contracten met de volgende ziektekostenverzekeraars zijn gesloten:

  • VGZ, IZA, NV Zorg, UMC, Unive,
  • ASR, Ditzo, Amersfoortse
  • Caresq; Promovendus, Nationale Academie, AON, Aevitae
  • ONVZ
  • Zorg&Zekerheid Zorgverzekeraars, AZVZ
  • CZ, OHRA, Nationale Nederlanden
  • Eno; Salland, Zorgdirect, Holland Zorg
  • DSW

Ook voor 2021 geldt dat je altijd je eigen risico moet betalen en dat als je verzekert bent bij een van bovenstaande ziektekostenverzekeraars de psychologische hulp vergoed wordt.
Heb je nog vragen? Bel dan even met je ziektekostenverzekeraar.

Het kan zijn dat je niet wilt dat je ziektekostenverzekeraar ziet welke diagnose je hebt. In dat geval kun je vragen naar het privacyreglement van psychologenpraktijk Becker. Wat altijd blijft is het eigen risico dat je wel moet betalen.

Een restitutiepolis is een polis die bij elke ziektekostenverzekering kan worden afgesloten en waarbij jij de zorg kunt krijgen bij wie jij dat wilt. De zorg wordt dan altijd vergoed.

Je zoekt hulp, goede gekwalificeerde hulp. Het is moeilijk om de stap te nemen. Je wilt naar iemand die jou echt begrijpt en waarbij jij je op je gemak voelt.