Kosten Karolien Celis

Kosten voor kinderen tot 18 jaar

De praktijk heeft een overeenkomst met de gemeentes in Zuid-Limburg. Dat betekent dat zorg voor kinderen onder de 18 jaar betaald wordt. Woont je kind in de gemeente Meerssen, Maastricht, Valkenburg aan de Geul, Eysden-Margraten, Gulpen -Wittem, Vaals, Sittard-Geleen, Stein, Beek, Beekdaelen, Simpelveld of Kerkrade dan wordt de zorg betaald.

 

Kosten vanaf 18 jaar:

Voor Karolien Celis geldt dat ze geen contracten heeft met de zorgverzekeraars.

Er zijn drie mogelijkheden van financiering van de behandeling.

  1. U heeft een restitutiepolis bij uw verzekeraar. Ook ongecontracteerde zorg wordt vergoed. De factuur wordt naar uw zorgverzekeraar doorgestuurd.
  2. U heeft een naturapolis bij uw verzekeraar: een bepaald percentage van de behandeling wordt vergoed. We adviseren om zich bij uw zorgverzekeraar te informeren voor u zich aanmeldt. Wij sturen u de factuur van de behandeling die u vervolgens doorstuurt aan uw zorgverzekeraar. Het geld wordt naar uzelf uitbetaald en moet doorgestort worden naar de praktijk. Wanneer uw zorgverzekeraar een laag percentage vergoed (onder de 70 procent) vraag ik een eigen bijdrage van 10 euro per sessie.
  3. U betaalt de zorg zelf. Het uurtarief is 100 euro per uur.

Hou er rekening mee dat er voor behandeling in de GGZ altijd een beroep wordt gedaan op uw eigen risico (niet als u zelf betaalt).

Voor de financiële administratie werkt de praktijk samen met Guido Frings O&A. Hij is degene die de factuur opstelt en verstuurd. Voor de administratieve afhandeling hiervan heeft hij beperkte inzage in uw gegevens.

Onverzekerde zorg producten (OZP):

Bepaalde diagnoses of problematieken komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering (bijvoorbeeld rouw, aanpassingsstoornis, partner-relatieproblematiek). Een verwijzing is dan niet nodig. Voor deze behandelingen is het tarief eveneens 100 euro per uur.